Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

Self drive ervaring in Afrika

Onze self drive ervaring in Afrika delen wij graag met u. Sinds 1994 hebben wij zeer veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Van Noord naar Zuid, en van Oost naar West. Maar vooral de landen in Zuidelijk en Oost-Afrika zijn onze specialiteit, de landen in deze delen van het continent zijn goed te bereizen met zowel 2x4 als 4x4 campers. De mogelijkheden verschillen wel per land afhankelijk van de gebruikte campers.

Sinds de begin jaren (1994/1995) is er wel veel veranderd, het toerisme is sterk toegenomen en self drive reizen en 4x4 auto- en camperhuur zijn bijzonder populair geworden. Vroeger kwam je alleen andere 'overlanders' met hun eigen wagen tegen (zoals wij zelf elkaar ooit tegen kwamen in Namibië). Nu is dat wel anders en u zult zelf ervaren dat u niet de enige bent die Afrika gaat verkennen per 2x4 of 4x4 camper. Gelukkig zijn de landen dusdanig groot dat er ruim plaats is voor iedereen en het zo maar kan voorkomen dat u op een dag geen andere reizigers tegen komt.

Zelf bezoeken wij regelmatig Zuidelijk Afrika voor het bijhouden van de self drive ervaring uit de eerste hand. Ook via ons netwerk van lokale contacten blijven wij op de hoogte en kunnen wij u goed voorzien van up-to-date informatie van de situatie ter plekke. Deze kennis gebruiken wij ook om u te ondersteunen & te adviseren tijdens u self drive reis door Afrika. 

Nieuwe informatie en updates worden door ons ook gepubliceerd op het Selfdrive4x4.com forum. Daar kunt u bijvoorbeeld terecht voor de 'road condities' in het Moremi Game Reserve.

Heeft u een self drive vraag of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op 035-7600418 of een email sturen naar info@afrikacamper.com. Wij staan u graag te woord.

Hans Schoelink & Marco de Lange 

4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+