Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

KEA 2 ST Mercedes Sprinter camper

Offerte aanvragen

Deze Mercedes Sprinter 2 ST camper is uitgerust met alles wat u nodig hebt om te beginnen aan uw eigen rondreis. Het is echt een plezier om in deze wagen te rijden.
Met een volledig uitgeruste keuken met magnetron, koelkast en gaskookplaat zult u in staat zijn om heerlijke gerechten te bereiden.

Specificaties:
Deze camper is compleet uitgerust voor 2 volwassenen. 2.2lt diesel motor, airconditioning, 80 liter brandstoftank en een 80/110 liter watertank. Radio/CD speler, 80/90 liter koelkast met vriesvak, magnetron, 2 pits gaskookplaat, warm en koud water, toilet en douche. Inclusief volledige kookuitrusting.

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle campers hebben een zeer complete uitrusting voor 2-6 personen (afh. type) waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.
 

Prijzen:
Vanaf ca. € 66,- tot ca. € 116,- per dag (Kaapstad). Prijzen verschillen zeer sterk per seizoen en startlocatie. De Mercedes Sprinter 2 ST is beschikbaar vanuit Johannesburg en Kaapstad. Tevens is de duur van de autohuur bepalend voor de prijs per dag. De periode vanaf januari t/m juni is de meest voordelige periode om deze camper te huren.

  • SGR aangesloten
  • Reis-en annuleringsverzekeringen via de Europeesche
  • Goed en betrouwbare casco verzekering via de Europeesche

            

Vraag een persoonlijke offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen
4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+