Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

Discoverer 4 camper

Offerte aanvragen

De Discoverer 4 camper is tweewielaangedreven en geschikt voor Afrika reizen op asfalt en goed gravel. De camper heeft vier slaapplaatsen, is gemaakt voor comfort met een overvloed aan ruimte.
Zo kan bijvoorbeeld tijdens het koken een tweede persoon nog steeds passeren achter de kok en iets pakken uit de koelkast. Met deze camper reist u op een luxe manier door Zuidelijk Afrika en kunt u optimaal genieten van het prachtige landschap en de cultuur.
De zitplaatsen kunnen gemakkelijk worden omgebouwd tot slaapplaatsen. Verder bevindt alles zich in deze camper, een volledige uitrusting onder andere inclusief beddengoed en handdoeken.

De ideale manier om een geweldige camper reis door Afrika te maken!

Specificaties:
Deze camper is compleet uitgerust voor 4 volwassenen. 2.3lt turbo diesel motor, airconditioning, 70 liter brandstoftank en een 60 liter watertank. Radio/CD/MP3, 80 liter koelkast met vriesvak, magnetron, 2 pits kookstel, brandkluisje, warm en koud water, toilet, wastafel en douche. Inclusief volledige kook- en kampeeruitrusting met tafel en stoelen.

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle campers hebben een zeer complete uitrusting voor 2-6 personen (afh. type) waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.
 

Prijzen:
Vanaf ca. € 95,- tot ca. € 135,- per dag. Prijzen verschillen zeer sterk per seizoen. De Discoverer 4 is beschikbaar vanuit Johannesburg, Kaapstad en Windhoek. Tevens is de duur van de autohuur bepalend voor de prijs per dag. De periode vanaf december t/m maart is de meest voordelige periode om deze camper te huren.

  • SGR aangesloten
  • Reis-en annuleringsverzekeringen via de Europeesche
  • Goed en betrouwbare casco verzekering via de Europeesche

            

Vraag een persoonlijke offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen
4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+