Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

Self Drive Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is voor veel self drive reizigers een van de eerste landen die bezocht worden in Zuidelijk Afrika. Johannesburg en Kaapstad zijn de meest populaire startlocaties aangezien de meeste intercontinentale vluchten daar aan komen en vertrekken.

Hoewel de meeste (doorgaande) wegen in Zuid-Afrika geasfalteerd zijn kunt u in Zuid-Afrika een mooie self drive camper reis maken met een volledig uitgeruste camper. Bijvoorbeeld door het Kgalagadi Transfrontier National Park te bezoeken of door het Richtersveld National Park te verkennen (4x4 essentieel). Ook zijn er in de andere parken speciale 4x4 tracks aangelegd en kunt u bijvoorbeeld met een 4x4 doorsteken vanuit het Kruger National Park naar Mozambique (Limpopo Trans Frontier National Park).

Vanuit Zuid-Afrika kunt u ook met een camper via de Drakensbergen en de Sani Pas naar Lesotho rijden. 

Belangrijkste bestemmingen binnen Zuid-Afrika zijn:

  • Kruger National Park 
  • Kgalagadi Transfrontier Park
  • Richtersveld (alleen met 4x4)
  • Addo Elephant National Park
  • Mapungubwe National Park

Mapungubwe is een van de nieuwste wildparken van Zuid-Afrika op de grens met Zimbabwe en Botswana. Meer informtatie over alle wildparken in Zuid-Afrika vindt u op op de SANPARKS website.

Afrikacamper.com biedt u in Zuid-Afrika 4x4 campers vanuit Johannesburg, Kaapstad, Durban en Upington. Andere start en eind locaties in Zuid-Afrika zijn op aanvraag.

Selfdrive4x4forum.com - Zuid-Afrika

4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+