Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

Self Drive Namibië

Namibië is een 'woestijn' land in zuidelijk Afrika, aan de kust van de Atlantische Oceaan tussen Angola en Zuid-Afrika.

Self drive Namibië Reizen:
Voor een self drive camper reis is Namibië een waar paradijs. Met uw camper kunt u dit bijzondere ruige en uitgestrekte land zelfstandig verkennen. Sesriem en de zandduinen bij Sossusvlei (Namib Woestijn) mogen bij een self drive reis door Namibië niet ontbreken. Het puntige Spitzkoppe, het Etosha National Park zijn ook absolute aanraders. In het Kaokoland is een 4x4 auto essentieel wanneer u dit desolate en dunbevolkte gebied wilt verkennen met een self drive Namibië reis. In het noord-westen van Namibië vindt u ook de nomadische Himba bevolking, Epupa Falls en de Marienfluss zijn de meest afgelegen gebieden die u kunt bezoeken in Namibië

De Caprivistrook, een smalle strook land tussen Botswana aan de zuidkant en Angola en Zambia in het noorden behoort tot Namibië. Deze smalle strook land is de meest directe verbindingsroute naar Livingstone (Zambia) en Victoria Falls (Zimbabwe). In het noorden vormen de rivieren Kunene, Okavango en Zambezi natuurlijke grenzen met Angola en Zambia, in het zuiden is de Oranjerivier de grens met Zuid-Afrika. In het noordoosten vormt de 21ste lengtegraad en in het zuidoosten de 20e lengtegraad de grens met Botswana.

Andere bezienswaardigheden van Namibië zijn o.a. de plaatsjes Swakopmund, Luderitz en Kolmanskoppe. De Skeleton Coast met de zeerobben kolonie bij Cape Cross, de Fish River Canyon (Hobas, Ai-Ais, deel van het Transfrontier National Park met Zuid-Afrika).

Veel van onze self drive reizigers combineren Namibië en Botswana tot een avontuurlijke rondreis. Advies is minimaal 20 dagen voor de autohuur te gebruiken voor een rondreis door deze twee landen samen. 

Selfdrive4x4forum.com - Namibia

4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+