Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

Self Drive Botswana

Botswana is het self drive safari land bij uitstek, hier kunt u zelfstandig met 4x4 camper dwars door de wildparken reizen en het echte Afrika avontuur beleven. 

Off-road rijden met de 4x4, tracks door de bush in Botswana, kamperen midden in de natuur tussen de wilde dieren van Afrika. Dit alles is mogelijk tijdens een Self Drive Botswana. U rijdt over zanderige 4x4 tracks van het ene safari camp naar het andere in de wildparken van Botswana. Op sommige plaatsen zult u water moeten doorwaden of door diep zand moeten rijden. Botswana is het land in Afrika waar u 4x4 echt van pas komt tijdens de self drive safari. 

Self drive reizen naar Botswana kunnen starten met autohuur in Johannesburg (voordelig i.v.m. de goedkopere vluchten en lagere huurprijzen) of in Botswana zelf. Populair is te starten en eindigen in Kasane bij de Chobe rivier, niet ver van Victoria Falls (Zimbabwe) en Livingstone (Zambia). Een andere startlocatie voor een self drive reis is Maun centraal gelegen t.o.v. de Okavango Delta, het Moremi Game Reserve en het Central Kalahari Game Reserve. Starten en eindigen in Windhoek (Namibië) of Victoria Falls (Zimbabwe) is ook mogelijk.

Vanuit bijvoorbeeld Maun in Botswana kunt u ook de uitgestrekte Makgadikgadi Zoutpannen bezoeken. Met een 4x4 is het mogelijk de desolate zoutpannen over steken en kamperen bij het bijzondere Kubu Island. Deze zoutpannen zijn ook goed in te passen met een start (of eind) in Johannesburg, tijdens de rit naar Botswana kunt u dan tevens het Tuli Block bezoeken en de Khama Rhino Sanctuary waar u de zeldzame witte neushoorn kunt zien. 
 
Belangrijkste wildparken en selfdrive bestemmingen in Botswana:

Handige links op ons forum voor Botswana:

Selfdrive4x4forum - Botswana

4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+