Tel:035-7600418
Email:info@afrikacamper.com
Banner

Beste prijs garantie voor u self drive camperhuur

Afrikacamper.com biedt u de beste prijs garantie en de hoogste kwaliteit 2x4 en 4x4 campers.

Als grootste aanbieder van self drive campers in Afrika kunnen wij u gunstige tarieven bieden.

Elders een beter aanbod gekregen van een agent uit Nederland, België of Duitsland? Stuur ons de originele offerte toe en wij matchen deze voor u! *

Naast de beste prijs bieden wij u ook de meest betrouwbare wagens en voorzien wij u van een voordelige extra verzekering van het eigen risico. U bent goed verzekerd zonder dat het u een hoge verzekeringspremie kost.

Bij al onze losse camperhuur boeken wij als service gratis en zonder additionele boekingskosten de campsites in de National Parks van Botswana (op basis van beschikbaarheid)! Dit is alleen van toepassing op 4x4 campers die gebruikt kunnen worden in deze parken.

*offertes dienen afkomstig te zijn van een reisagent uit Nederland, België of Duitsland. Afrikacamper.com moet toegang hebben tot de supplier van de 4x4. De offerte moet origineel zijn en het type wagen moet identiek zijn. De huurauto moet van het zelfde bouwjaar (leeftijd) zijn en niet afkomstig zijn van een low budget supplier met inferieure campers qua leeftijd en (hoge) kilometerstand.

4x4 Auto's
Bestemmingen in Afrika
Vertrouwd op reis
Google+